csu-logo

Центар за стручно усавршавање Крушевац

21 септембра, 2023

Учесници међународног пројекта: ,,Digital learning paths“ посетили Центар за стручно усавршавање Крушевац

Example

Центар за стручно усавршавање Крушевац, у оквиру пројектних активности посетили су учесници међународног пројекта: ,,Digital learning paths“. Овом приликом презентован је рад установе, а гости су имали прилику и да се непосредно упознају са активностима Научног клуба Крушевац.

 

Пројекат се спроводи у оквиру: „Erasmus+ KA2 partnerships for cooperation program – 2021-1-BE02-KA220-VET-000028121“, који треба да резултира изградњом платформе Ariadna.education, чија је основна намена самостално учење ученика и свих осталих заинтересованих страна из области машинства, електротехнике и грађевинарства. Предвиђено је да платформа настави са радом по окончању пројекта.

 

Носилац пројекта је техничка школа из Брисела. Партнер на пројекту, уједно и домаћин састанка у Крушевцу је Прва техничка школа Крушевац. Укључене су још техничкке школе из Белгије, Шпаније, Хрватске, Власотинца и институти из Грчке и Румуније. Координатор пројекта је Зорица Филиповић, наставник машинске групе предмета из Прве техничке школе Крушевац.

 

Другог дана, у просторијама Привредне коморе Крушевац, у пленарном делу састанка, представљене су фирме партнера на пројекту који су укључене у мониторинг, уз сараднике из средњих школа из Крушевца и високошколских установа Расинског округа, као и Центар за стручно усавршавање Крушевац. Потом је, у практичном раду вршена едукација полазника за коришћење и администрацију платформе и вођена дискусија.

Погледајте друге вести

10 априла, 2024

Доделом награда најбољим учесницима конкурса, обележен Март – месец српског језика

Центар за стручно усавршавање Kрушевац у сарадњи са Подружницом друштв...
Прочитајте

30 марта, 2024

Реализован семинар са темом: „Како да боље разумемо понашање и емотивне потребе деце и адолесцената“

У Центру за стручно усавршавање Крушевац реализован је  семинар за нас...
Прочитајте

30 марта, 2024

Реализован семинар са темом: „Добра комуникација у учионици кроз примену НЛП алата“

У Центру за стручно усавршавање Крушевац реализован је бесплатан семин...
Прочитајте