Sastanak Mreže RC/CSU Srbije u Šapcu

U Šapcu je 30.07.2013. godine održan sastanak Mreže RC/CSU Srbije. Pored direktora Regionalnih centara sastanku su prisustvovali predstavnici SDC-a, Lidija Vuičić i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Marijana Todorović.


DSCN3600

Tokom sastanka razmatrana je mogućnost da se nastavi sa saradnjom između Mreže RC/CSU Srbije i švajcarske agencije SDC. Lidija Vujičić je izrazila zadovoljstvo dosadašnjim radom Regionalnih centara, zahvalila se na uspešnoj saradnji i ovom prilikom najavila da će po završetku PDP Projekta doći do novog oblika saradnje kroz učešće u novim Projektima.

Na sastanku je dogovorena realizacija obuke za zaposlene u Regionalnim centrima uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i SDC-a, koja je u planu da se održi do kraja 2013. godine.

Na kraju radnog dela, predsednik Mreže RC/CSU Srbije, Dobrivoj Martonoši prezentovao je finansijski izveštaj za šestomesečni period u 2013. godini.

DSCN3581

Nakon toga, učesnici skupa su posetili Park nauke koji se nalazi u okviru Centra za stručno usavršavanje u Šapcu. Tom prilikom svoja predavanja o naučnim rekvizitima održali su direktor Centra, mr Goran Stojićević i prof Tatjana Marković -Topalović.

Dodatne informacije