Održan sastanak predstavnika Školske uprave u Kruševcu sa direktorima i zaposlenima u PU Rasinskog upravnohg okruga

U Centru za stručno usavršavanje Kruševac je 19.05.2022. godine održan sastanak predstavnika Školske uprave u Kruševcu sa direktorima i zaposlenima u predškolskim ustanovama Rasinskog upravnog okruga (,,PU,,Nata Veljković'' – Kruševac, ,,Biseri'' –Trstenik, ,,Pahuljice''-Brus, ,,Čarolija''-Ćićevac, ,,Naša radost''-Varvarin i ,,Naša radost'' – Trstenik).

daca

Učesnicima sastanka su u okviru prve dve tačke dnevnog reda predstavljeni ,,Priručnik za dokumentovanje (pedagoška dokumentacija i dokumentovanje u Osnovama programa PVO,,Godine uzleta’’, 2022.)’’  i ,,Vodič za uređenje prostorau dečjem vrtiću (prostor u skladu sa Osnovama programa PVO ,,Godine uzleta’’, 2022.)’’. Usledila je razmena iskustava praktičara u vezi sa implementacijom nove programske koncepcije u ustanovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Rasinskom upravnom okrugu.

daca1

Sastankom su rukovodile prosvetni savetnik Mirjana Zlatanović i savetnik spoljni saradnik MPNTR za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Daliborka Živković, a tok izlaganja učesnika su pratili prosvetni savetnici Milica Đorđević i Aleksa Popadić.

Dodatne informacije