SAJAM POLOVNIH UDžBENIKA

Centar za stručno usavršavanje poziva sve zainteresovane na SAJAM POLOVNIH UDžBENIKA, treći po redu koji će biti organizovan u Miličinoj ulici, tokom vikenda 01 i 02. septembra 2018. godine, u periodu od 10:00 - 14:00 časova. Cilј Sajma, čije održavanje je inicirano od strane roditelјa, je islјučivo razmena udžbenika za osnovne i srednje škole.

Naglašavamo da Sajam nije prodajnog karaktera. Sajam se održava u organizaciji Centra za stručno usavršavanje Kruševac uz podršku Školske uprave Kruševac i Turističke organizacije grada Kruševca.

sajam-pu1

Takođe, ovim putem pozivamo sve kruševačke osnovne i srednje škole da obaveste svoje učenike i njihove roditelјe o održavanju Sajma, kako bi se što veći broj njih priklјučio akciji razmene udžbenika. Napominjemo da je učesnicima Sajma obezbeđen prostor za izlaganje udžbenika.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za učešće na Sajmu Centru za stručno usavršavanje Kruševac na telefon: 037/445-735 i e–mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. svakim radnim danom od 08:00 – 15:00 časova, do petka 31.08.2018. godine.

Dodatne informacije