Dodeljena priznanja najboljim organizacijama i pojedincima koji su učešestvovali na Javnom pozivu za finansiranje projekata promocije nauke

Povodom nacionalnog Dana nauke u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu, 10.07.2018. godine Centar za promociju nauke dodelio je priznanja organizacijama i pojedincima koji su učešćem na Javnom pozivu za finansiranje projekata promocije nauke predstavili originalne ideje i koji će tokom naredne godine razvijati svoje projekte.

Naučnom klubu Kruševac pri Centru za stručno usavršavanje dodeljeno je priznanje za unapređenje promocije i popularazaciju nauke u Srbiji. Nagradu je primio direktor Nenad Stanojević.

cpn

Među nagrađenim projektima u okviru Javnog poziva CPNa za Kategoriju 1, koja se odnosi na Projekte promocije nauke u Naučnom klubu Kruševac našli su se:

  • "Mladi botaničari" - Nosioc projekta, Biljana Jovanović Popović
  • "Mala škola gvaličarenja" - Nosioc projekta, Olivera Kolarić
  • "Lovci na asteroide i planete" - Nosioc projekta, Zoran Tomić

Svečanoj dodeli prisustvovao je ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i rektor Univerziteta u Beogradu dr Vladimir Bumbaširević kao i predstavnici Centra za promociju nauke i nagrađeni.

Dodatne informacije