U Centru realizovana prezentacija „Elektronskog portfolia i primene interaktivne table“

Centar za stručno usavršavanje Kruševac u saradnji sa Akademijom Filipović 04.09.2015. god., organizovao je prezentaciju „Elektronskog portfolia i primene interaktivne table“.

Prezentacija je bila namenjena direktorima škola i saradnicima iz Tima za stručno usavršavanje.

DSCN9076

U uvodnoj reči Nenad Stanojević, direktor CSU Kruševac naglasio je prednosti ovakvog vođenja školske i lične dokumentacije i izrazio zadovoljstvo što Centar ponovo sarađuje sa ovom uspešnom kompanijom.

Prezentaciju je vodio Bratislav Filipović direktor Akademije. On je prezentovao proizvode i usluge kompanije koji su našli primenu u nastavi u mnogim školama u Republici, čijom upotrebom se unapređuje proces rada i efikasnost učenja.

Elektronski portfolio za nastavnike i učenike je urađen na principu društvenih mreža. Registrovanje je jednostavno, kao i kod većine društvenih softvera omogućuje: umrežavanje (slično kao kod LinkedIn i Facebook), kreiranje grupa, šerovanje, štampanje potrebne dokumentacije i statističke podatke.

DSCN9070

Interaktivna tabla je uređaj najnovije generacije, zasnovan na standardnom principu, spoj računara (laptopa), projektora i uređaja. Ovaj spoj omogućava jednostavnu interakciju i obogaćuje sadržaje koje se prezentuju auditorijumu. Veoma je jednostavna i laka za montažu (tkzv. džepna varijanta)

Učesnici ove prezentacije su dobili potvrdu za učešće na prezentaciji didaktičkog materijala (2 sata*slušalac /SU u ustanovi).

Dodatne informacije