Poziv aktivima nastavnika engleskog jezika SREDNJIH škola iz Rasinskog okruga

Kompanija The English Book se ne bavi samo distribucijom udžbenika i organizovanjem akreditovanih seminara, već pruža mnogo veći dijapazon usluga i mogućnosti, a poseban akcenat stavlja na obezbeđivanje uslova za nesmetanu realizaciju nastave engleskog jezika i aktivno učešće u radu škole.

S obzirom da se svaka škola, kao i svaki profesor u školi suočava sa različitim problemima u realizaciji nastavnog procesa, voleli bi smo da nam prenesete svoja iskustva kako bi smo zajedničkom saradnjom pokušali da eventualne poteškoće prevaziđemo i time olakšamo realizaciju nastave, a isto tako, ovakav susret Vam pruža mogućnost i da razmenite iskustva sa svojim kolegama. Sa ciljem da uspostavimo ili ojačamo već ostvarenu saradnju, da Vas informišemo o svim mogućnostima saradnje, pozivamo Vas da nam se pridružite.

Molimo Vas da svoje prijave pošaljete SMS-om (sa naznakom: ime, prezime, naziv škole, sedište škole) na broj 065/31 31 061 ili mail-om: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do srede 06.04.2011.godine kako bi smo bili u mogućnosti da pripremimo dovoljan broj reklamnih materijala. Svi zaintersovani su dobrodošli!

Sa poštovanjem,

Marija Dejanović

Sales Representative

Tel: 065-31 31 061

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

The English Book

Tel/fax: 011/31 31 044

Staro Sajmište 29

11070 Novi Beograd

Serbia

 

 

 

Dodatne informacije