Ceremonijom potpisivanja ugovora o saradnji, obeležen dan Centra za stručno usavršavanje Kruševac

Povodom obeležavanja dana Centra za stručno usavršavanje Kruševac, organizovano je potpisivanje Ugovora o međusobnoj saradnji. Osim matične ustanove, potpisnici ugovora su bili autori i realizatori akreditovanih programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za školsku 2022/2023, 2023/2024. i 2024/2025. godinu, kao i autori i realizatori godišnjeg programa Naučnog kluba pri Centru za stručno usavršavanje Kruševac, koji se sprovode uz podršku Centra za promociju nauke.

IMG-b17

U svečanoj atmosveri bilo je govora o načinima i dinamici buduće realizacije programa. Ovom prilikom, evocirane su brojne anegdote i uspomene, koje prate bogatu i zajedničku saradnju, a koja datira od samog osnivanja ustanove, počev od 2010. godine.

16620

Zajednički zaključak je da Centar za stručno usavršavanje Kruševac osnažen svojom mrežom saradnika danas funkcioniše bolje i da drži korak sa budućim trendovima, razvija i inovira nove programe i projekte, koji doprinose unapređuju kvaliteta sistema obrazovanja i vaspitanja, ali i promociji i popularizaciju nauke.

Dodatne informacije