Održan sastanak Mreže RC/CSU Srbije i Centra za promociju nauke

U prostorijama Naučnog kluba Beograd 10.12.2019. godine održan je sastanak Mreže RC/CSU Srbije i Centra za promociju nauke. Tema sastanka bio je rezime Javnog poziva kategorije 4. U okviru ove kategorije odobrena su finansijska sredstva za izradu eksponata koji će se realizovati u parkovima nauke po zadatom idejnom rešenju. Centar za stručno usavršavanje Kruševac za svoj Park nauke dobio je dva eksponata i to: Šaptalicu i Remen sistem.

78622907

Jedna od tema sastanka bila je vezana za predstojeći Javni poziv za podnošenje prijava za finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke u 2020. godine, zajedničke aktivnosti i projekti kao što su: naučnopopularna manifestacija „Maj mesec matematike“, Evropska noć istraživača, Dan nauke i događaji posvećeni popularizaciji nauke.

Ovom prilikom Naučnom klubu pri Centru za stručno usavršavanje Kruševac uručena je zahvalnica Centra za promociju nauke za saradnju i realizaciju aktivnosti u oblasti promocije i popularizacije nauke. Ispred Centra za stručno usavršavanje Kruševac nagradu je primio direktor Nenad Stanojević. Sastanak je vodila rukovodilac sektora za programske aktivnosti dr Tanja Adnađević.

Dodatne informacije