Predstavljen Javni poziv za Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji

Povodom aktuelnog javnog poziva za Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji, četrnaestog po redu, Grad Kruševac i Cetar za stručno usavršavanje Kruševac 11.04.2018. godine posetio je Prof. dr Dragan Povrenović, koordinator takmičenja NTI 2005-2018.

gu

Prof. dr Dragan Povrenović, u prisustvu pomoćnika gradonačelnika za društvene delatnosti dr Jelene Milanović i direktora Centra za stručno usavršavanje Nenada Stanojevića, širu javnost je upoznao sa ciljevima i istorijatom takmičenja, koje se svake godine u ovom periodu raspisuje na nacionalnom nivou.

Gost je zatim posetio Centar za stručno usavršavnje, gde se upoznao za brojnim aktivnostima koje se sprovode u cilju profesionalnog razvoja zaposlenih u obrazovanju, kao i sa aktivnostima koje popularišu nauku u okviru Naučnog kluba, a usmerene su na mlade. Tom prilikom je izrazio zadovoljstvo što se CSU Kruševac uključio u promotivne aktivnosti vezane za predstojeće takmičenje.

DSCN0748

Podsetićemo da je rok za prijavu najmanje tročlanog tima i same inovacije 20. april, a detaljnije o uslovima javnog poziva možete se informisati na sledećem linku.

Dodatne informacije