Realizovan seminar sa temom: ’’Plan less teach more’’

Centar za stručno usavršavanje Kruševac i Pearson - Akronolo 01.11.2017. godine u cilju usavrsavanja nastavnika engleskog jezika organizovali su seminar sa temom: ’’Plan less teach more’’. Baveći se aktuelnom temom, koliko vremena i truda nastavnici ulažu u planiranje nastave, a manje za ono što zaista treba raditi u učionici sa učenicima, gostujući predavač Conrad Kellett je kroz dve zanimljive radionice približio nastavnicima moguće alate i aktivnosti kako da prevaziđu ovaj jaz i kako da njihova nastava bude kvalitetnija i zanimljivija.  

DSCN0315

U fokusu prve radionice bile su konkretne aktivnosti koje se mogu primeniti u učionici, a koje su zabavne, brze i funkcionalne za različite uzraste i odlične su za diferencijaciju u nastavi. Druga radionica bavila se korišćenjem pokreta kao efektivne i zabavne strategije za poboljšanje učenja, interesovanja i motivacije učenika.

Conrad Kellett, predavač je koji ima bogato iskustvo u pogledu vođenja obuka za nastavnike uglavnom u Ujedinjenom kraljevstvu i Hrvatskoj i podučavanju engleskog jezika dece mladjeg i starijeg školskog uzrasta. Polaznici seminara su bili nastavnici engleskog jezika sa teritorije Rasinskog okruga.

Dodatne informacije