Održan sastanak predstavnika ŠU, CSU Kruševac i PU Rasinskog upravnog okruga

U Centru za stručno usavršavanje Kruševac 06.03.2018. godine održan je sastanak predstavnika Školske uprave u Kruševcu, Centra za stručno usavršavanje Kruševac i predškolskih ustanova Rasinskog upravnog okruga.

DSCN0423

Direktor Centra za stručno usavršavanje Kruševac Nenad Stanojević prisutne direktore i stručne saradnike u predškolskim ustanovama podsetio je na ulogu CSU Kruševac u sprovođenju strategije profesionalnog razvoja zaposlenih u obrazovno-vaspitnim ustanovama zasnovanom na ispitivanju potreba, kao i na model finansiranja stručnog usavršavanja. Ovom prilikom predložio je aktivniju saradnju između Centra i predškolskih ustanova koje će biti u funkciji unapređivanja obrazovanja, kroz različite oblike stručnog usavršavanja kako unutar PU, tako i u CSU Kruševac.

DSCN0422

Miodrag Pešić, prosvetni savetnik u Školskoj upravi u Kruševcu, govorio je o aktivnostima koje ŠU sprovodi u cilju pružanja pomoći predškolskim ustanovama pri pravljenju plana za prevazilaženje dela slabosti koje su utvrđene spoljnim vrednovanjem. Jedna od predloženih mera je definisanje dokumenta - aneksa Razvojnog plana.

Ispred Školske uprave u Kruševcu sastanku je prisustvovao prosvetni savetnik Aca Lapčević.

Dodatne informacije